Babyspejl til bil – bagsæde spejl til autostol

Autostole til babyer er bagudvendte. Det betyder at man som chauffør ikke kan se sin baby når man køre bil, da babyen sidder med ryggen til. Det findes der heldigvis en meget simpel løsning på og det er et babyspejl til bilen.

Modsat babyspejle som legetøj, så har babyspejle til bilen et meget mere praktisk formål. Det er at gøre dig som forældre tryg ved at køre alene med din baby, da du på den måde altid kan se dit barn der sidder i en bagudvendt autostol og med lidt større babyer kan den også få øjenkontakt til dig.

Babydan bagsædespejl til autostol med LED-lys

Baby bagsædespejl til bilen med LED-lys
Bemærk et LED-lys i hver side af spejlet, så du også kan se din baby når du køre i mørke.

Dette babyspejl har det hele. Gode indstillingsmuligheder, nemt at montere og giver et godt overblik over hele autostolen på bagsædet, så du med ro i maven kan tage på køretur med din baby.

Med LED-lys tilbyder dette spejl noget de andre bagsædespejle til babyer ikke tilbyder, nemlig at du kan tænde for lyset når du køre i mørke. Det kan være du har været hos bedste forældrende og det er blevet mørkt når du skal hjem el. bare til de mærke eftermiddage om vinteren, hvor det altså er rart at kunne se din baby omme bagved.

Fordele:

 • LED-lys til mørke vinterdage el. sene aftener
 • God pris taget kvaliteten og funktioner i betragtning
 • Kun 199 kr. for bilspejl med LED-lys
 • Nemt at montere og indstille

BeSafe babyspejl til bilen

Her kan du se hvordan det vil være muligt at se din baby med BabySafe’s spejl til bilen.

BeSafe er et velrenomeret babymærker der laver forskelligt slags sikkerhedsudstyr relateret til at skabe sikre omgivelser for babyer og børn i hjemmet og i andre hverdagssammenhæng, eksempelvis i bilen.

Dette er deres billige bilspejl til baby, de har også en luksus udgave med lyd i, så du/i bedre kan se hinanden når i kører om aftenen. Det er nemt at montere og giver den nødvendige komfort.

Fordele:

 • Nemt og hurtigt at montere
 • Fast lav pris på 149,95 kr.
 • Giver dig det overblik du har brug for

BabyDan bagsædespejl til bilen

Har kan du se hvordan du tydeligt vil kunne se din baby med BabyDan’s bagsædespejl.

Vil du have et babyspejl til bilen der er i lidt bedre kvalitet, så kan med fordel vælge dette billige babyspejl fra BabyDan. Et godt dansk mærke der laver en bred vifte af produkter til babyer.

Dette er i en solid kvalitet og kan holde så længe du har brug for det. Der er en god plastikkant rundt om spejlet der beskytter det mod evt. slag når det ligger omme bag i bagagerummet eller hvor du nu har det liggende når du ikke bruger det. BabyDan har også et bilspejl til bagudvendte autostole med LED-belysning.

Fordele:

 • Fra Dansk mærke
 • Nem montering på nakkestøtten

Beemoo bilspejl til bagudvendt autostol

Praktisk, billigt og nem at justere dette bilspejl fra Beemoo.

Beemoo laver rigtig meget babyudstyr til en billig pris og i god kvalitet. De er især stærke indenfor barnevogne/klapvogne og udstyr hertil, samt babyudstyr til bilen. Dette er deres simple babyspejl til bilen.

Det er let at justere og indstille til den enkelte chaufførs behov, så uanset hvem der køre bilen kan de se babyen. Ligesom de andre spejle er det også nemt at flytte til en anden bil og montere i denne hurtigt, hvis der er behov for dette.

Fordele:

 • Billigt bilspejl til bagsædet
 • Kendt babymærke Beemoo
 • Gode justeringsmuligheder

Ved du at du kommer til at køre meget bil med din baby, så er et bilspejl til bagsædet der gør det muligt at se baby i en bagudvendt autostol et must-have.

Stort set alle bagsædespejle til autostole koster under 200 kr. hvad end det er med indbygget LED-lys eller ej. Det er altså ikke den store udgift at købe et babyspejl til bilen.