Kategorier
Uncategorized

Skyspejl til baby

Et sky-formet spejl til baby er en populær trend lige nu og med god grund. De flotte og elegante sky spejle til puslebordet eller gulvet er et stykke baby legetøj der passer ind i et moderne hjem, hvad end det skal hænge på væggen, stå på gulvet eller placeres i kravlegården.

Der er en række sælgere af sky spejlet til baby i Danmark. De har lavet hver deres design af skyen, men alle holder de en elegant stil, men et spejl der ikke kan splintre og derfor ikke er til fare for baby, og så kan du ofte få det i forskellige farver.

Villavejen sky spejl til puslebordet

Villavejen laver deres egne produkter i træ til børneværelset og resten af hjemmet. De har fokus på elegante og personlige produkter til dig og dit hjem og laver også en række plakat designs der er deres egne. Et af deres mest populære produkter til børneværelset er deres sky spejl til puslebordet.

Deres sky spejl er egnet til at hænge ved puslepladsen i hjemmet eller på en anden væg hvor din baby kan få glæde af det. Spejlet måler 23×38 cm og der medfølger skruer og rawplugs til at hænge spejlet op med. Det fås i tre forskellige farver: træ, grå og hvid.

Maseliving sky spejl til baby

Maseliving laver håndlavede træprodukter i Danmark til blandt andet danske børnefamilier. Med dette flotte skyspejl har de valgt at skabe et unikt produkt til babyværelset, hvor det kan indgå som en del af vægdekorationen el. bruges til leg på gulvet.

Det kan også være med til at skabe en ideel ramme for puslepladsen, hvor det kan monteres på væggen ved puslebordet i de tre farver spejlet fås i: hvid, egetræ og valnød.

Skyspejle til baby er blevet populære af en grund og det er fordi det har et flot og simpelt design, og så er det et babyprodukt der kan fås i en dansk produceret udgave, da begge disse skyspejle vi nævner herover er produceret i Danmark af brands der udmærker sig indenfor træprodukter til hjemmet.

Jeg vil løbende opdaterer siden med nye skyspejle, skulle der dukke nogle op.

En kommentar til “Skyspejl til baby”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *