Kategorier
Uncategorized

Rullespejl – Babyspejl på hjul

Rullespejle er en form for aktivitetsspejle til babyer når de ligger på gulvet eller i kravlegården. De er super effektive til at styrke motorikken og særligt at hjælpe baby med at ligge på maven, hvor både ryg- og nakkemuskler bliver trænet.

Herunder kan du finde en række sjove rullespejle der kan aktivere din baby på gulvet og i kravlegården. Du kan både finde babyspejle på hjul, men også spejle til baby der kan rulle på anden vis.

KREA rullespejl med hjul

Her er der tale om et helt klassisk baby rullespejl på hjul. Det er en gammel klassiker fra mærket KREA, der er blevet produceret og leget med af børn i mange år.

Spejlet kan drejes rundt og rulles frem og tilbage, så din baby kan hurtigt komme til at se mange forskellige ting i rummet. Der er til mange timers motorik træning med baby i dette ene stykke legetøj.

Sebra aktivitetsspejl til baby på hjul

Her er et multifunktionelt babyspejl på hjul, der består at tre sider. En side er et spejl og de to andre sider er udstyret med motorisk udviklende aktiviteter, bl.a. en kugleramme.

Det er et sjovt og underholdende spejl til baby, der i den grad er med til at gøre leg på gulvet og på maven sjovere.

Sebra keglespejl til gulvleg med baby

Her er der tale om et lidt andeledes rullespejl. Det er formet som en kegle, men et spejl i bunden og det sjove ved dette er at det vil rulle fra side til side når baby dasker til det, og vil derfor aktivere babyen til at kravle efter.

Det er et spejl der styrker motorikken, og så er det helt ufarligt da det er lavet i blødt stof og nærmest minder og en bamse når man rør ved det.

B Toys looky looky rullespejl

Dette babypejl har hjul i siderne og kan derfor rulles rundt og frem og tilbage. Derudover har det også andre aktiviteter på siderne af hjulene.

Et babyspejl med hjul kan være et godt aktivitetslegetøj, der kan være med til at motivere barnet til at lægge på maven, som er så vigtigt i løbet af det første halve til hele år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *